Sain erävoiton 1-0. Edellisiä kirjoituksia seuranneet varmaan tietävät mistä puhun. Sain lapselle privaattikuljetuksen ovelta ovelle ja takaisin. Voiko lapsen äitinä olla onnellisempi!

Eilen olisin heti tullut hehkuttamaan, mutta Soneralla oli ongelmia. Todella suuria vieroitusoireita oli, miten ihmeessä pärjäisin ilman nettiä. Ehkä asennoitumalla, mutta BB on imaissut koukkuun niin että olin hepakassa kun en päässyt seuraamaan talon tapahtumia. Ensimmäisenä menin katsomaan Andreaksen suoran lähetyksen kohokohdan uudestaan. Piti taas pari kyyneltä tirauttaa kun Andreas kuulee tulevansa isäksi. Oli niin ihanasti toteutettu että romantiikkaa ja onnea sai kokea näin ihan toisen pariskunnan kautta.

Yöllä näin unta että mieheni kanssa erosimme. Mieheni otti vaimokseen nuoren ulkomaalaisen tytön joka oli koko ajan onnellinen ja hoiti lapsiamme hymyhuulin koko ajan. Kävin koko ajan nipistelemässä ja läpsimässä tyttöä mutta tämä vain hymyili. Olin muuttamassa johonkin korkeaan kerrostaloasuntoon ja hain yhteisestä kodistamme tavaroita puoliksi. Mieheni reagoi lemmikkeihini että lopeta vain ne jotka eivät kotiisi mahdu. Olin aivan raivona. Aamulla halasi miestäni ja myöhemmin aamupalalla kerroin unestani. Mieheni ihmetteli ääneen että siksikö halasit minua äsken. Onkohan nämä hellyyshetket liian vähissä?