2083266.jpg

Vuoden luontokuva 2008 :)

Jäähiutaleet näyttää todella ihanilta ikkunassa, mutta kummasti niitä ei saa kameralla ikuistettua. Vai olisiko se syypää vielä siellä kameran takana.

Nukuin tänään puoli kahteentoista. Mikä oli anteeksiantamatonta kotiäidille, joka herää joka aamu seitsemältä pukemaan lapsen koulutielle. Välillä revin teippiä lapselle, askarteluhommiinsa ja käänsin kylkeä sängyssä. Lapsi kiikutti puhelimen minulle sänkyyn ja lätisin turhia hetken sekä taas unten maille. Viimein puolikahdeltatoista tuli ripitys rakkaalta aviomieheltä että aiotko masentua sinne peiton alle koko päiväksi, että eihän hän voi siivota sekä hoitaa lapsia yksin. Saati sitten tehdä omia hommia. Miehet, ne ei löydä mitään ilman vaimoja. Siihen tulokseen olen tullut, miehillä kuluisi päivästä kaksi tuntia työnteossa ja loput menisi tavaroiden etsimiseen. Siksi vaimot ovat miesten elämän elinehto. Mitenkähän tämä toimii homoliitoissa?  Toisella täytyy olla varmasti enemmän naispuolisia ominaisuuksia,sillä muuten nämä kaksi miestä olisivat varmasti hukanneet itsensä jonnekkin.

Sain viriteltyä yhdet jouluvalot pihalle, vielä odottaa ainakin kolmet. Olen aina vihannut näitä kaapelivaloletkuja, joten jos jollain tätä lukevalla sellainen on, tee palvelus ja lyö se roskiin. Ne ovat kammottavia. Toiset hirvitykset ovat nämä pihalla seisovat joulupukit, kai muovista tehdyt joissa on valo sisällä. Kuka näitä keksii, joku amerikkalainen jouluhullu varmaan. Piha on kaunis kun valoja on suhteellisen sopiva määrä pihan kokoon verrattuna. Joskus näkee näitä valokaapelivirityksiä kaikilla mahdollisilla väreillä, joita on kiedottu puut, pensaat, talo sekä varmaan autokin ympäri. Siinä sitten aina ohi ajaessa miettii että ketä nämä ihmiset ovat?

Tunnen ihmisen joka vihaa puutarhatonttuja sydämensä pohjasta, minusta ne taas ovat jotkut omalla tavallaan suloisia. Kiusaankin häntä aina välillä lähettämällä puutarhatontun kuvia sähköpostiin. Mikä toisesta on mautonta, voi todellakin olla ihanaa jostain muusta. Paitsi nämä valokaapelit, ne täytyy saada vaikka adressin voimin kiellettyä pilaamasta maisemaa.